Bitcoin räjähtää yli 10 000 dollaria, kun salausmarkkinat nousivat viiden kuukauden huipulle

Kuukausien uinun jälkeen Bitcoin- ja kriptovaluuttamarkkinat ovat vihdoin herättäneet. Markkina-arvoon lisättiin viikonloppuna lähes 18 miljardia dollaria, mutta BTC ei ollut parhaiten toimiva digitaalinen omaisuus.

Salausmarkkinat ovat ylittäneet 300 miljardin dollarin markkina-arvon, mikä on niiden korkein taso viiden ja puolen kuukauden ajan. Viikonlopun alkamisen jälkeen avaruuteen on tullut noin 18 miljardia dollaria, kun Bitcoin Trader ja Ethereum hallitsivat voittoja.

Bitcoin on yli 10 000 dollaria

Maanantaiaamuna Aasiassa käydyssä kaupankäynnissä BTC oli saavuttanut 10 330 dollarin, joka on korkein hinta kesäkuun alun lyhyen piikin jälkeen. Finboldin viime viikolla ennustamana piti pian tapahtua iso muutto .

Bitcoin on nyt kriittisessä vastuspisteessä, joka sen on voitettava varmistaakseen tämän rallin. Viimeksi sen kauppaa korkeampi oli helmikuussa, kun se saavutti 10 500 dollaria. Siitä lähtien omaisuuserä on muodostanut alhaisempia korkoja pidemmällä aikavälillä, ennen kuin se on siirtynyt kahden ja puolen kuukauden sivukauppaan.

Nyt kun BTC on jälleen vastassa, kaikki silmät ovat seuraavalla liikkeellä. Sen on suljettava aikaisemman korkeimman yläpuolelle uuden muodostumiseksi ja käännettävä vuoden aikana laskevaan trendiin.

Muutto on ollut niin suuri kuin edes valtamedia on otsikkonut Bitcoinilla, vaikka CNBC on usein ollut aikaisemmin vastakaupan indikaattori.

Ethereum tulessa

Vaikka muutto takaisin viiden lukualueen alueelle on ollut hyvä Bitcoin-laukkujen haltijoille, Ethereum on ollut viime aikoina kyynelessä. Viime viikon aikana ETH-hinnat ovat nousseet melkein 40% noin 235 dollarista muutaman tunnin sitten nousseeseen hintaan 330 dollaria.

Maailman suurimman älykkään sopimusalustan vauhtia on saanut aikaan ilmoitus , jonka mukaan kauan odotetun ETH 2.0 -päivityksen lopullinen julkinen testiverkko käynnistetään ensi kuun alussa. Tämä suuri päivitys heijastaa erittäin odotettuja panostusmahdollisuuksia ja kaivattuja mitoitusratkaisuja, koska nykyinen verkko kärsii siitä johtuvista korkeista vaatimuksista.

Kuukausien toimettomuuden jälkeen Ethereumin hinnat ovat nousseet korkeimpaan hintaan, jota ei ole nähty yli vuoden. Seuraava suurin ETH: n vastuspiste on hieman yli 350 dollaria, missä se saavutti kesällä 2019. Tämän eteenpäin siirtyminen saattaa nostaa hinnat 400 dollariin nopeasti.

Muut hyvin toimivat salaustekniikkavarat ovat suurelta osin liittyneet hajautetun rahoituksen (DeFi) nousuun viime kuukausina. Tuottokasvatusmahdollisuudet ovat johtaneet siihen, että sijoittajat tai ”likviditeetin louhijat” ovat tulleet tapahtumapaikalle tallettamaan salausvarojaan vakuutena . Tämä on aiheuttanut DeFi-markkinoilla lukitun kokonaisarvon piikin, joka on juuri noussut jälleen kaikkien aikojen ennätykseen 3,68 miljardia dollaria.