Harmaasävyinen toimitusjohtaja: Yritykset kilpailevat Bitcoinin ostamiseksi mielialan muuttuessa miksi – miksi ei?

Harmaasävyn toimitusjohtaja Michael Sonnenshein kertoi CNBC: lle, että useat teknologiajohtajat ja institutionaaliset sijoittajat voisivat seurata Elon Muskia Bitcoiniin Teslan 1,5 miljardin dollarin oston jälkeen.

Että institutionaalinen kysyntä Bitcoinille (BTC)

Harmaasävyn toimitusjohtaja Michael Sonnnenshein sanoo, että institutionaalinen kysyntä Bitcoinille (BTC) on vain lisääntynyt ja siirtynyt vuoteen 2021, ennätyksellisen vuoden jälkeen, jolloin hallitut Grayscalen omaisuus nousi uusille korkeuksille.

Sonnenshein kertoi CNBC: n Squawk Boxille 10. helmikuuta, että viime vuonna todetut ennätysvirrat ovat jatkuneet, ja tulkitsi tämän merkkinä siitä, että Bitcoinin nykyinen nousu voisi jatkua.

Toisin kuin julkisyhteisöiltä peräisin olevat kertomukset, Sonnenshein sanoo, että sääntely ei ole huolenaihe potentiaalisille sijoittajille, joista monet väittivät hänen olevan vakuuttuneita siitä, että sääntelyn selkeyttä on annettu riittävästi.

Sonnenshein sanoi:

„Keskustelupiste numero yksi alkaa sääntelyyn liittyvistä huolenaiheista, ja itse asiassa monille näistä keskusteluista on ominaista sääntelyyn liittyvien huolenaiheiden puute. Monet tästä asiasta päättävistä ihmisistä ymmärtävät, kuinka paljon sääntelyn selkeyttä on annettu tämän suhteen. „

Samalla viikolla, kun Tesla investoi 1,5 miljardia dollaria Bitcoiniin, Sonnenshein sanoo, että useimmat institutionaaliset sijoittajat ovat mielellään hyötyneet Bitcoinista ajan mittaan sen sijaan, että heittäisivät kaikki munansa yhteen koriin.

„Luulen, että keskustelun toinen osa on mitoitusta ja ajoitusta. Joten näet yritysten ajattelevan mistä tahansa alimmasta 25 peruspisteestä korkeimpaan, ehkä 100 tai 200 peruspisteeseen ajan myötä. Ja he tunnustavat, että heidän ei tarvitse investoida kerralla. „

Joten Bitcoinin ostamisesta riippumatta siitä

Kontekstin kannalta Tesla sijoitti äskettäin noin 770 peruspistettä eli 7,7% bruttokassavarastostaan ​​Bitcoiniin. Sonnenshein sanoi, että MicroStrategyin sijoitusstrategia saattaa olla tyypillisempi tuleville ostajille. MicroStrategy osti miljardin dollarin arvosta Bitcoinia vuoden 2020 aikana.

„He ovat nähneet muiden yritysten, kuten MicroStrategy, siirtyvän ajan myötä tähän kauppaan, ja he uskovat lopulta tämän kasvuun. Joten Bitcoinin ostamisesta riippumatta siitä, onko se täällä, kymmenen prosenttia korkeampi tai kymmenen prosenttia alhaisempi, ei viime kädessä ole väliä, jos heidän mielestään Bitcoinilla on sellainen kasvu, jonka he ajattelevat olevan ajan myötä ”, hän totesi.

Sonnensheinin mukaan kysymys Bitcoinista on muuttumassa „miksi“? „miksi ei?“, kun suurten teknologiayritysten, kuten Teslan ja Twitterin, johtajat tulvivat kryptovaluuttamarkkinoille. Sonnenshein uskoo, että useammat “visionäärit” seuraavat Elon Muskin kaltaisia ​​ostaessaan Bitcoinia. Hän sanoi:

„En olisi yllättynyt nähdessäni, että nyt on melkein jonkinlainen kilpailu – sinulla on Elon Musk, sinulla on Michael Saylor, Jack Dorsey. Näet monet muut visionääriset johtajat häiriintyneissä yrityksissä, jotka todella ymmärtävät, että se on todella siirretty miksi-tilasta „miksi ei“ -kohtaan, ja näet, mitkä yritykset ovat seuraavaksi mukana ottamassa Bitcoin osaksi valtion varainhoito-ohjelmaa. „

Kaikki signaalit näyttävät hyvältä vuodelle 2021 Sonnensheinin mukaan, jonka mukaan institutionaaliset tulot ovat jo saaneet vauhtia uuden vuoden alusta.

„Jos virrat viittaavat ennätyksellisen vuoden 2020 kannan sijoittajien kiinnostukseen, olen erittäin tyytyväinen voidessani sanoa ja rohkaissut, että tämä vauhti ei vain jatku tänä vuonna, vaan todella kiihtyy. Joten näemme tällä hetkellä erittäin institutionaalisten toimijoiden erittäin jatkuvan ja kasvavan kysynnän „, hän totesi.